Dela inlägget
Good vibes. Good people

We’re chasing the tasting in Café Liba

Dagen är här…dagen vi alla längtat efter. Provsmakningen. Nu har vi öppnat portarna för vårt nya efterlängtade café. I samband med öppningen kommer vi inte bara ha en ny fräsch lokal utan även ett större produktsortiment. Vi har bland annat satsat på vårt utbud av kakor, bakelser och annat gott och idag ska vi följa med Chef Ali bakom kulisserna. Chef Ali, vår alldeles egna Pastry Chef, smakernas dirigent.

Vad inspirerade dig till att vara en professionell konditor?

Familjeyrke, min far och min storebror arbetade båda inom yrket. Fick även höra som liten att jag hade talang inom just detta.

Vad skulle du göra om du skulle råka bränna en hel sats bakverk före ett viktigt event?

Har svårt att tro att detta skulle hända efter 22 års erfarenhet, det får helt enkelt inte hända. Om det mot förmodan skulle hända så hade jag gjort mitt yttersta för att leverera det kunden har beställt.

Hur väl passar Café Liba in i dina karriärmål?

Väldigt bra. Kundkretsen vi har här på Café Liba uppskattar de produkterna jag tar fram, vilket är väldigt viktigt. Det är stimulerande att få möjligheten att förnya sortimentet samtidigt som man får beröm av kunderna. Jag trivs med fria tyglar vilket jag definitivt har här.