Dela inlägget
Good vibes. Good people

Vegetariska världsdagen firas

Den 1 oktober firas den vegetariska världsdagen runt om i världen. Syftet är att lyfta fram de många fördelarna med en vegetarisk livsstil. Den första vegetariska världsdagen arrangerades 1977 av North American Vegetarian Society, NAVS och blev godkänd av Internationella vegetariska unionen 1978. Navs tanke är att den 1 oktober ska inleda en hel månad med vegetarisk mat.

Hos oss firar vi vegetariska världsdagen med fina erbjudanden på vårt befintliga vegetariska sortiment. I dagsläget har vi ett brett sortiment av både vegetariska och veganska alternativ. Responsen vi fått har varit hjärtevärmande.

Vår VD, Nasif Fadel har sedan innan haft ambitionen om att vidga vårt sortiment på Café Liba. Vi vill ha ett ständigt växande vegetariskt och veganskt sortiment i vårt utbud. För oss är det otroligt intressant att ta reda på vilka vegetariska alternativ du tycker att vi ska servera hos oss. Det finns mycket vi kan göra för att skapa ett drömutbud. Det kan vara allt från veganska dadelkakor till mozzarella och spenatfyllda piroger… you name it! Hjälp oss att bli ett ännu mer hållbart företag och kunna bidra till en hållbarare planet genom att dela med dig av din feedback kring vårt vego utbud.

 

TWEET US YOUR FEEDBACK
@CAFELIBA