GLÖDEN FRÅN LIBANON

– Good vibes. Good people

Vi föddes i Beirut, en stad med en alldeles speciell karaktär. En stad som sju gånger ruinerats till marken, och som sju gånger rest sig. Av det har vi lärt oss att skapandet aldrig någonsin tar slut. I vår egen skapandeprocess har vi därför försökt fånga det unika med Beirut och dela med oss av det till er i Göteborg.

The Vibe Libanons huvudstad Beirut är så vacker, kärleksfull och fylld av passion. Med en charm som är svår att beskriva med ord. På ett extraordinärt sätt lämnar Beirut ett avtryck och energi som är så olik andra platser. Beirut ger dig en unik glöd och “vibe”.

The People Beirut bjuder på fantastisk kultur, skön musik och härliga människor med spännande drömmar. De är alla sociala, vänskapliga och generösa med stor gästvänlighet, vare sig det handlar om en kort visit över en kopp kaffe eller en längre lunchträff. Att äta god mat och att vara tillsammans under ett och samma tak är känslan vi vill komma åt. Och att fånga den goda energi som varje människa bär på.

 

BAGERI- OCH STREET FOOD-KULTUR FRÅN LIBANON

Vår vision är att erbjuda dig ett café med skön stämning, vänskaplig service, goda smaker och en fantastik atmosfär. Hos oss hittar du det bästa från Libanons bageri- och street food-kultur. Med våra långa öppettider välkomnar vi dig på frukost, lunch, fika och middag. Vi serverar rykande färska manakish, spännande piroger, matiga wraps, fräscha sallader, mumsiga bullar, galet goda bakverk och en hel del annat. Oavsett när och vad du vill äta, ser vi till att din upplevelse hela tiden blir bättre. Vi experimenterar, testar, provar och utvecklar med öppna sinnen. Good vibes och good people är det vi jobbar för!
Här ser du vårt sortiment

INTERIÖR SKAPAD MED KÄNSLA OCH FINESS

Mycket tankar har gått till skapandet av en skön atmosfär och härlig stämning som påminner om Libanon. För att få till en inredning som andas Libanon, och som samtidigt ger en inbjudande känsla av Good Vibes, samarbetade vi med den Libanesiska Interior Designern Rami Maalouf.  Resultatet blev ett Café Liba med ett speciellt utseende – orintal rustik med en touch av urban design.

Välkommen till oss för att uppleva en annorlunda inredning, musik och smak, och låt känslan av nostalgi ta dig till Libanon!